Artiklar

Artiklar skrivna av Yoshman
I samarbete med Gigabyte
45

Guide: Gör om en dator till hemmarouter och brandvägg

Routrar, brandväggar och annat i nätverksteknikens värld är ett stort område. I denna guide skapar "Yoshman" en egen brandvägg med en Gigabyte Brix och går igenom vilka möjligheter den erbjuder.

28

Guide till nätverk: Öka räckvidden

Kenneth "Yoshman" Jonsson är tillbaka med en ny del i sin nätverksguide, där olika handgrepp för att utvidga räckvidden hos hemmanätverkets Wifi studeras.

39

Guide till nätverk: Optimera ditt nätverk

I den andra delen av Kenneth "Yoshman" Jonssons nätverksguide avhandlas hur man bäst optimerar nätverket, med handfasta tips för att lyfta hastigheten på den trådlösa anslutningen.

69

Guide till nätverk: Välj rätt trådlös router

För många är Wifi synonymt med en mystisk låda som sällan får mycket uppmärksamhet. Den första delen av "Yoshmans" guide till nätverk avhandlar tekniken och hur man väljer rätt trådlös router för hemmet.

30

Testpilot: Linksys Velop Whole Home Mesh Wifi – trådlöst i hela hemmet

SweClockers testpilot Kenneth "Yoshman" Jonsson testar trenden med trådlösa meshnätverk i form av Linksys Velop, vilken utlovar bättre täckning och högre bandbredd i hemmet.

24

Testpilot: Zyxel Powerline PLA5236 och PLA5206 v2 – nätverk via elnätet

För den som bor stort och där det räckvidden på det trådlösa nätverket inte räcker till kan en lösning via elnätet vara ett alternativ. Testpiloten "Yoshman" sätter Zyxel Powerline på prov.

25

Testpilot: Synology RT2600ac

Nätverk står återigen på menyn när testpiloten Kenneth "Yoshman" Jonsson tar sig an RT2600ac, Synologys senaste router med extra allt för hemmabruk.

33

Testpilot: Linksys EA9500 Max-Stream AC5400 MU-MIMO Router

Det vankas nätverk när SweClockers testpilot sätter tänderna i Linksys senaste router. Häng med när Yoshman undersöker påkostade värstingmodellen EA9500 Max-Stream.

50

Testpilot: Aorus X7 Pro v5 – ett bärbart gamingmonster

En riktig värsting till bärbar gamingdator dimper ned hos testpiloten Yoshman, som passar på att gå in på djupet i recensionen av Aorus X7 Pro v5.