Inlägg

Inlägg som Rosen70 har skrivit i forumet
Av Rosen70

Halebop stryper enbart hastigheten

Av Rosen70

@Lifooz:

Tack för ett bra svar.

Av Rosen70

För det finns verkligen inte viktigare saker att lägga ner resurser på.

Av Rosen70
Skrivet av AMD-FX:

Jag frågade Bredbandsbolaget om 1 mbs uppload för ADSL var det snabbaste jag kunde få, men han (som jag pratade med) kunde ändra så att jag fick snabbare uppload till 2 till bekostnad att nedladdningen sjönk något. Du kan ju fråga Telia om det går att göra likadant hos Telia.

Där ser man. Helt klart värt att kika på! Tack!

Av Rosen70

Största anledningen till att jag vill ha snabbare internet är för att när det är fullt hus så går det inte att spela online spel. Vi har Telia Adsl, får ut cirka 18mbs ner och 1 upp. Så fort någon sitter på telefonen eller liknande så går pingen på cs upp till 3-400, minst. När man kollar netflix, t.ex. så går det inte heller att använda internet på telefonerna. Detta antar jag är en blandning av ostabil lina och segt internet.
Förövrigt så ska vi gräva fiber snart så då kommer det förhoppningsvis lösa våra problem.

Av Rosen70
Skrivet av albeld:

@DozeN: hur är komforten och så på den?

Kanon!

Av Rosen70

1900+ frakt. Såg inte att det var blower. Drar tillbaka mitt bud. Mvh

Av Rosen70
Skrivet av Forsgren:

Om du inte klockat din 2500k förstår jag nästan inte hur du klarar dig!

Som exempel: Låg på ~70-80 fps i overwatch allt på low på stock och efter en klock på 4,5 GHz på 120 stabila!

För att komma till topic;

Jag tycker du ska köpa en upplåst CPU för att åtminstone köra den på en automatiskt klock. Det är simpelt och fungerar okej!

Med vad för grafikkort fick du så låga fps i det spelet?

Av Rosen70

Byte mot S7 + pengar?

Av Rosen70

Samsung Galaxy S7 32GB Guld, olåst

Hejsan, har en Samsung Galaxy S7 som jag vill sälja/byta.
Den är i mycket bra skick. Kvitto finns.
Följer med härdat glas.
Finns laddare, kartong och hörlurar.

Intressanta byten: Grafikkort eller iPhone 7.

Förbehåller mig rätten till att sälja till vem jag vill.

Läs hela annonsen här

Av Rosen70
Skrivet av Garvey:

Har ni kört dom ihop med usb och eq då?

Har kört mina med det medföljande usbljudkortet och direkt i datorn/telefonen. Har aldrig upplevt brist på bas. Nästan lite väl mycket ibland.

Av Rosen70

Fast Cloud 2:orna har mer bas än Siberia V2. På långa vägar
Samt mycket bättre ljud, dock så är nog V2orna bekvämare..

Av Rosen70
Skrivet av kebabhazzan:

@Rosen70: ok csgo är ju ett CPU intensivt spel:) tack för info

Har nu köpt och lirat overwatch. Flytter på med allt på "max" här med

Av Rosen70

Har själv en i5 4670k och ett gtx760. Har konstant 300fps i csgo med alla inställningar uppdragna till max. Förutom AA eller vad det heter som jag har på 4x då jag er märker någon skillnad. Overwatch kan jag återkomma med hur det flyter på om 30min. WOW och HOTS går med på inställingarna skruvade på högsta. Så ett gtx 780 kommer nog fungera utan problem

Av Rosen70

Vad hade du för grafikkort innan? Möjligtvis ett AMD/ATI kanske?

Av Rosen70

Användare: @Xaurus
Typ av affär: Köp
Tillvägagångssätt: Skickades + Swish
Produkt: Ubiquiti unifi ap

Positivt:
Trevlig
Bra packeterat
Snabb

Negativt:
Inget

Slutbetyg: 5/5

Av Rosen70

Kör själv en https://www.inet.se/produkt/2205197/acer-24-predator-gn246hl#... , som jag är väldigt nöjd med. Väldigt ljusstark, kör den på cirka 50% ljusstyrka. Finns självklart mer att önska färg mässigt, men å andra sidan har jag ej ställt in något än. Finns säkert mer att hämta ur den. Bra att veta är möjligen att "stativet" är väldigt rangligt. Har varit med om stabilare skärmar. Men för priset så duger den väl.

Av Rosen70
Skrivet av friskybob:

Det är därför man gör sånt själv

Fast nu är det inte så att alla är lika duktiga som dig. Finns väldigt många som inte vet hur man gör ett byte av moderkort på ett korrekt sätt. Då är det väl en självklarhet att man lämnar in det till en butik som jobbar med någon sådant. Varför riskera att göra det själv om man inte kan liksom? Då ska man väl ändå få en korrekt service och support av dom?

Av Rosen70
Skrivet av Cenorida:

SGS5 har ju dock betydligt bättre hårdvara. Nästan det dubbla, fast det kanske inte har någon direkt betydelse för individen som väljer. Fast man får mycket mer för pengarna skulle jag säga.

Sen är det operativsystem som känns mer prioriterat och vilket operativsystem som är bäst är en sak som man tycker personligen.

Den må ha "den dubbla prestandan" men ändå så flyter iOS på så mycket bättre? Spelen fungerar utan problem även på en iphone 5. Den har ju ändå "bara" en dualcore. Stirra dig inte blind på hårdvaran. iOS är så mycket mer optimerat.

Av Rosen70
Skrivet av Kritax:

Om du tittar på den benchmarken jag länkade tidigare så testade dom olika single thread applikationer där två Phenom II x4 slog min processor. Det var Phenom x4 955, sen finns det ju sämre Phenom II's, som inte är bättre än FX serien. Och nu räknar jag med stock clock, och inte överklockning ^^

Du kan ge mig lite spel som är tunga på singelthread performance så kan vi göra några jämförelser? Jag har en 3570k @ 4.5ghz. Har wow, diablo, starcraft 2, arma 2, cs:go, source 1.6, metro, crysis och lite fler. Säg något som du vill testa så kan vi kolla vad för skillnader det blir. Notera att jag har ett GTX760 som är lite sämre än et 280X.