Hälsa veckans nya medlemmar välkomna - V.16 Edition

Permalänk
Redaktion
Redaktionschef

Hälsa veckans nya medlemmar välkomna - V.16 Edition

Det är ny vecka och det betyder att det är dags att välkomna SweC-noobs! Det fortsätter rulla in nya medlemmar på SweClockers och det är dags att välkomna dessa med öppna armar! För att göra detta kör vi en regelrätt tråd där vi allesammans kan välkomna nykomlingarna med öppna armar. Så vi tar och gör det, helt enkelt!

Nya medlemmar får ett fint meddelande i PM-form med länkar till bland annat marknadsdelen, komma igång på SweClockers, guide för hur man startar trådar samt en allmän presentationstråd för nya medlemmar.

Det finns dock massvis med andra trevliga trådar av olika slag som skapats här på SweClockers och om du har några tips på guldkorn nykomlingarna inte får missa, så är det bara att plita ner dessa här i tråden! Och inte nog med det. Det finns massvis med profiler och experter här som kan vara bra att lära känna illa kvickt. Är du en av dessa eller vill lyfta fram någon som kanske är utomordentligt trevlig, eller duktig på att förklara saker, så nämn gärna dessa.

Tidigare välkomsttrådar hittar ni nedan:
Veckans nya medlemmar - V.15

Den här gången var det 119 nya konton som registrerades på SweClockers och i listan nedan hittar du alla nykomlingar som gjort sina första rörelser i vår gemenskap, oavsett om det handlar om start av tråd, inlägg eller annons på marknaden. Välkomna! Om du är ny: Säg hej! Och om du är nykläckt och har hittills bara lurkat på forumet så är ju detta ett kalasbra ställe att göra din SweC-debut!

Permalänk