I mitten av oktober drog återförsäljaren och datorbyggaren Komplett igång den tävling som nu närmast kan beskrivas som en tradition: att skapa den bästa bakgrundsbilden till Komplett PC-datorerna. Sedan dag ett har SweClockers medlemmar pumpat ut välpolerade bidrag i den tillhörande och nu har forumet röstat fram favoriterna bland de elva finalisterna.

Med mer än en fjärdedel av rösterna kniper @Andy_3D förstaplatsen och belönas således med en valfri Komplett PC, värd upp till 15 000 kronor. Därtill kommer den komponentinspirerade och orangeskimrande bilden att pryda skrivbordet i minst ett år framöver, på de tiotusentals datorer som Komplett snickrar ihop.

Vi blev överväldigade över den enorma responsen och alla de kvalitativa bidragen vi fick in till denna omgång av vår bakgrundstävling. Det var ett svårt jobb för oss och våra grafiker, att välja ut 11 bidrag bland alla riktigt bra bidrag och vi är enormt glada över att engagemanget från Sweclockers, både i antalet bidrag men även deltagandet i omröstningen. Det är en ära för oss att ha Andy_3Ds bidrag som standardbakgrund i vår Komplett PC framöver. – Erik Järlestrand på Komplett

Vinnarbilderna:

En färgsprakande bakgrundsbild signerad @ocani kniper andraplatsen och detta med en bit 12 procent av rösterna. Silverplatsen innebär också ett påkostat pris i form av den ultrabreda 34-tumsskärmen CU34G2X/BK från AOC. Specifikationsmässigt handlar det om en krökt VA-panel med upplösningen 3 440 × 1 440 pixlar och 144 Hz uppdateringsfrekvens. Andrapristagaren förses också med ett presentkort på 2 000 kronor.

Avslutningsvis finns tredjeplatsen, som @våffeljärn lägger beslag på med sitt bidrag där Komplett-logotypen lyser upp ett hav av geometriska former. Med ett snäpp under 10 procent av rösterna får bronsmedaljören samma skärm som ovan.

Tävlingsvinster:

Ett stort grattis till vinnartrion!

Vinnarna kontaktas genom forumets interna system för meddelanden (PM) och har två veckor på sig att svara.

Sponsras av Komplett

Screenshot_20200904-112819~2.png

Denna artikel produceras i samarbete med Komplett. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för läsaren.