Inlägg

Inlägg som sebbeharry har skrivit i forumet
Av sebbeharry
Skrivet av liorcifer:

Jag använder styrkelabbets app StrengtLog, gratis versionen funkar utmärkt för loggning och att se PBn och sånt. Betalar du får du möjlighet till mer diagram och data och dessutom lite fler träningsprogram som du kan välja mellan om du vill.

Jag körde länge på gratisversionen men betalar numera för den då det går att ta det på friskvårdsbidraget. Utan det hade jag inte betalat för den.

Skrivet av Parmenides:

Jag använder gratisversionen av den här: https://www.strong.app/ den är väldigt användarvänlig tycker jag. Det ska sägas att jag mest använder den för att hålla koll från session till session, samt vilotid mellan set. Ifall man vill se grafer över tid och så får man kolla vidare.

Tack för tips! Ska kolla in båda!

Av sebbeharry

Tips på bra träningsdagbok? Har byggt en i excel och det är ju alltid roligt med lite summeringar osv men ni kanske sitter på några ni gillar? Tycker data är roligt och speciellt över tid. Jag är egentligen mest ute efter att kunna lägga in träning på specifikt datum, vad jag tränat, intensitet, tid osv.

Av sebbeharry

Jag får välja om jag vill jobba hemifrån eller på kontoret och jag är mestadels hemma men tycker det är kul att komma in till kontoret och träffa kollegor också. Jag får absolut mer gjort hemma men på kontoret kan jag tycka att vissa möten fungerar bättre och att dessa kan bli mer kreativa när man träffas på riktigt än via teams.

Att jag jobbar mycket hemifrån har egentligen inte så mycket med tidsvinst att göra, jag bor i stan och kan gå till kontoret på 10 minuter men jag känner att jag har mer fokus på specifik uppgift när jag får jobba mer ostört.

Av sebbeharry

Precis börjat gymma nu efter lång tid utan träning. Siktar på att nu i början köra lättare pass 4-5 gånger i veckan. Problemet jag har är att jag får nackspärr säkert två gånger i månaden och jag fattar inte varför. Finns det övningar för att motverka det? Det kan komma när som helst men antagligen sover jag konstigt. Senast fick jag under träning när jag körde bicepscurls (hur man nu får nackspärr av det egentligen). Jävligt irriterande när man är taggad men knappt kan röra nacken i flera dagar.

Av sebbeharry
Skrivet av Masen666:

Ånej!! Varför påminde du mig om den filmen??? Hade förträngt den i ca 40 år.
(Ligger i fosterställning och suger på tummen😥😥😥)

Men va fan, nu måste jag ju kolla in den här filmen....varför är man såhär?

Av sebbeharry

Nej, tänker inte speciellt på något av det där. Förhoppningsvis blir jag lite bättre varje år även om jag egentligen tycker programmering i sig blir tråkigare och tråkigare haha. Tror inte jag skriver speciellt mycket kod inom ett par år så kanske därför jag inte funderar extremt mycket på bitarna personen tar upp i videon.

Av sebbeharry

Där avslutar vi budgivningen! @Gustavianen jag kontakter dig via pm.

Av sebbeharry
Skrivet av sebbeharry:

Systemutvecklare med ungefär 4 års erfarenhet.
Titel idag är software engineer på ett produktbolag och har 36000 kr i lön, 6 veckor semester och friskvård på 5000 kr. Ingen övertidsersättning.

Byter till konsultbolag där min titel blir systemutvecklare med en lön på 46000kr, 5 veckor semester och friskvård på 5000kr. Övertidsersättning finns.

Lite läskigt med just konsultdelen kan jag tycka men kommer nog lära mig mycket och flera olika tekniker.

Kvar på samma jobb och gick från 46000kr till 51000kr. Ungefär 5 års erfarenhet totalt inom IT. Efter att varit konsult ungefär ett år så trivs jag väldigt bra! Håller dock på mer med automation än ren systemutveckling men det är kul så jag klagar inte.

Av sebbeharry

Jag kommer hålla det rätt kort och stänger budgivningen nån gång ikväll mellan 20-00.

Av sebbeharry
Skrivet av azizbek:

Är byte intresserant mot Logitech G915 TKL + pengar?

Tack för svar men har för många tangentbord just nu känner jag!

Av sebbeharry

Keychron Q1 svart med Gateron silent ink samt Glorious GPBT vita keycaps

Hej,

Säljer mitt Q1 knob version tillsammans med Gateron silent ink (hänger med 19st extra
utöver de som sitter i tangentbordet) samt Glorious GPBT vita keycaps.

Fungerar klockrent och tycker det känns tråkigt att brädan bara ligger och dammar i garderoben.
Jag har tvättat efter förmåga men kollar man noga så finns det säkert lite damm här och var.
Keycapsen har legat i vattenbad så dessa är helt rena.

Ljudet är väldigt "mysigt" och tyst men jag tror att skulle man orka använda lite lube på fjädrarna så skulle det bli ännu tystare.

Prisidé runt 1500? Är det för lågt intresse kan det få ligga kvar och damma då jag fortfarande gillar tangentbordet, kommer inte släppa det bara för att men buda kan man
alltid göra

Länkar till grejerna:
https://www.maxgaming.se/sv/gaming-tangentbord/q1-qmk-iso-bar...
https://candykeys.com/product/gateron-silent-ink
https://www.amazon.se/Glorious-PC-Gaming-GPBT-tangenter-Layou...

Om det är något ni undrar över så bara fråga.

Köparen står för frakt och swish gäller som betalning!

Mvh

Läs hela annonsen här

Av sebbeharry

Har oftast varit ganska så "fit" för att vara en lat person men senaste året har det blivit mycket öl och utemat. Var på resa genom europa förra sommaren och efter sett bilder var jag tvungen att ta tag i det, hellre ta tag i det än att låta det gå "för långt". Jag är 182cm och har i snitt vägt omkring 75kg historiskt. Ställde mig på vågen efter sommaren och låg på min all time high 84kg. Nu är jag på 77kg ungefär men framför allt stor skillnad i hur kroppen ser ut, mer muskler och mindre midjemått, ser bättre ut helt enkelt. Jag började tänka på vad jag äter och hemmaträning med kettlebells i oktober, så lite har det hänt ändå men inte någon galen fart som vissa här, haha.

Har väl inget exakt mål egentligen men mer försöka få bort fett och lägga på mig mer muskler. Angående kosten så är jag inte stenhård men i veckorna käkar jag inget onödigt och skulle säga att jag äter rätt så bra. På helgerna släpper jag lite på det och dricker gärna några öl men tänker lite extra vad jag stoppar i mig.

Går inte omkring och är hungrig men inte heller mätt så jag ligger nog rätt bra vad gäller kalorier per dag och även om vikten kanske inte går fort neråt så ändras kroppen ändå och det är väl det viktiga för mig, inte vad som står på vågen.

Av sebbeharry

Förstår att du vill sälja allt som ett paket men säg till om du kan tänka att släppa frontar och sub för sig.

Mvh

Av sebbeharry
Skrivet av mezzo_:

Programmet kan ha hetat Powerstrip eller något åt det hållet.

Yepp, använde också det programmet för 15 år sen!

Av sebbeharry

Skulle aldrig använda jobbmobilen privat eller kombinera med dubbla sim. Min webbhistorik är för skev för det.

Av sebbeharry

13e september 2003.

Av sebbeharry

Jag hade gjort detta i Python med t ex webbot bibliotek. Exempel taget från stackoverflow

from webbot import Browser web = Browser() web.go_to('google.com') web.click('Sign in') web.type('mymail@gmail.com' , into='Email') web.click('NEXT' , tag='span') web.type('mypassword' , into='Password' , id='passwordFieldId') # specific selection web.click('NEXT' , tag='span') # you are logged in ^_^

Sen fortsätta att navigera för att lokalisera filen och sedan hämta hem. Du löser det om du googlar runt lite

Länk till tråden:
https://stackoverflow.com/questions/2910221/how-can-i-login-t...

Av sebbeharry

Vi har en fyra på 110kvm och vi har 3h städning varannan vecka och för det betalar vi 1500kr efter avdrag.

Av sebbeharry
Skrivet av tvelander:

Enligt mig finns två alterantiv bara.

Maxwell eller studio men då blire fan dyrt.
@sebbeharry

Får titta på dessa! Har redan mic så det behövs inte. Någon specifik modell du rekommenderar?

Av sebbeharry

Om man får hijacka tråden lite. Någon som har tips på riktigt bra trådlösa hörlurar? Låt säg att budgeten är < 6000kr.