Inlägg

Inlägg som zogez har skrivit i forumet
Av zogez
Skrivet av dlq84:

Det är samma chip och samma antenn.

Med tanke på att det var handhavandefel här så är det väl bra att han inte lämnade tillbaka det.

Ja nu var det ju det den här gången.

Av zogez
Skrivet av insats:

Löst! Jag kopplade in Wifi-antennen som kom med moderkortet och vips - så fungerade BT klockrent. Fattar inte riktigt om det betyder att Wifi störde BT eller om BT ligger i samma antenn... Hur som helst så blev det väldigt tydligt att det löste saken.

Ligger på samma antenn. Bra att det var lätt fixat

Av zogez
Skrivet av insats:

Har nyligen införskaffat en dator med ett ASUS Prime B650M-A WIFI II, och har problem med Bluetooth.

Jag har provat med två olika enheter (en mus och ett par hörlurar) som båda fungerar bra med andra datorer. När datorn söker efter dem så kan den ibland se dem, och ibland lyckas para, men kopplingen är väldigt dålig och de tappar kontakten konstant.

Jag lyckas bara para om jag lägger enheterna precis bredvid chassit. Har jag dem uppe på skrivbordet så att skrivbordsskivan är emellan datorn och enheten så hittar den inte den alls.

Jag har gjort allt det vanliga: Uppdaterat/ominstallerat drivrutiner, omstarter etc. men inget har hjälpt.

Så till min fråga: Kan det på något sätt bero på hur kablarna ligger inuti chassit? Skulle det liksom kunna vara något sådant som stör där inne? Andra idéer? Är det bara att köpa en Bluetooth USB-sticka istället?

Varför ska du skaffa en Bluetooth USB-sticka? Har du köpt ett moderkort som inte Bluetooth fungerar så lämnar man tillbaka det. Nu kanske det är nån här på forumet som har nån lösning. Men jag har sett ett antal liknade trådar här på sweclockers att folk inte lämnar tillbaka sina defekta saker, Fast det finns garantier kvar.

Av zogez
Skrivet av [SmR]BMF:

Hejsan, kan du tänka dig att utveckla varför du anser det skulle innebära en inskränkning i människors rätt till yttrandefrihet? Jag förstår ju tanken med att kunna utnyttja anonymitet som ett skydd när man presenterar en obekväm åsikt men samtidigt är det inte lätt att anonymiteten i sig urholkar seriositeten i argumentationen som då skulle ses som mindre seriös just för att den framförts anonymt? Givetvis beroende av kontext, jag hoppas du förstår vad jag menar. Seriös fråga Funderar mycket på hur man skulle kunna lösa nätmobbning och spridning av falsarium över internet. Människor bildar sig uppfattningar baserade på felaktiga fakta, unga och vuxna utsätts för hot och mobbning av jämnåriga och äldre på diverse sociala medier och forum, journalister, politiker, icke politiskt tillsatta tjänstemän, vårdpersonal, lärare m.fl utsätts för grova hot dagligen pga av saker de gör eller uttrycker i enighet med respektive yrkesbeskrivningar. Jag tycker inte det är acceptabelt.

Bra skrivet, håller med dig fullständigt

Av zogez
Skrivet av Sh4d0wfi3nd:

Plåttak stänger ute nästan all täckning. I min butik finns ingen täckning alls när man går in... Men full 5G utanför.
Butikerna brukar därmed köpa in antenn på taket för att ta signalerna och minst en antenn inne i varuhusen för att sprida igen.

Fattar inte… alltså känner ni inte själv att detta sjuka beroende att var uppkopplade alltid är sjukt. Får man panik att man inte har internet några min när man är inne i tex ett varuhus. Folk kommer ju dö om det blir krig. Då inte av kulor. Av att internet inte finns.

Av zogez
Skrivet av Haziza:

Det funkar inte så, det vet du också.
Säger du något som inte är accepterat inom de normer politiker och medier förmedlar för tillfället kommer det finns tokar som kommer ringa din arbetsgivare och liknande, för att få dig kancellerad.

Det är ju sjuk överdrivet rädsla.

Det måste börja bli mer uppstyrt visa delar av internet,

Av zogez
Skrivet av Haziza:

Att kunna skriva anonymt på internet är helt väsentligt för yttrandefriheten.

Du får ju säga vad du tycker fast det skulle finnas bank id!

Av zogez
Skrivet av Parmenides:

Skulle vara intressant att se vilken plattform folk skulle välja, den med verifierad identitet eller den som tillåter anonymitet. Som tonåring blev man upplärd i att vara anonym på internet men den kulturen har ju i viss mån saboterats av att alla ska online, och med den stora massan kommer företag, etablerad media, partier osv.

Finns ju ett antal Dejtingsidor som har krav på BankID.

Sen förslaget med bank id betyder inte man inte får vara anonym utåt. Men får ha sitt namn mm anonymt/dolt. Handlar ju att folk inte ska kunna flera kontot.

Sen fördelen sen med att reg sig med BankID. Slipper man lämna ut mailen när man registrerar sig, Så slipper man all reklam man får från företag och deras ”partner” ser mest positivt på bank id.

Av zogez

Dags att rensa upp bland allt mygel med hemarbete. Många som gör allt annat än att jobba på sin då kallade arbetstid. Handla träna hämta barnen mm.. inte konstigt mycket är dyrt när anställda i företag/kommun/ inte gör rätt för sig . Onödiga personalen kostnaden. Mygel på hög nivå.. värsta är att folk skryter helt öppet om det..

Av zogez
Skrivet av Ceogar:

Mina enda två kompisar som har 7800x3d har båda gjort det. Inte för att de ville utan för att de blev tvungna pga crasher, stutter osv pga värmeutveckling och stabilitet.

Jag har 4 kompisar som kör med 7800x3d.. allt fungerar toppen. inga problem alls med temp,crasher, stutter .. Toppen processor.

Av zogez

Du får nog lägga upp lite bilder på datorn/komponenter, hur det ser ut om du ska få den såld.

Av zogez

Jag skulle göra om installationen som du gjorde, Dock bara köra drivrutin uppdateringar från Windows uppdate, Skippa installera asus armoury crate

Av zogez

Man blir ju knäpp när jonas är nyklippt visa delar..Sen pratar om att det var del 1.. Fast det är del 2 man tittar på..

Av zogez

Både jag och min mamma fick använda passet när vi nýligen förnya bank id. Så är reglerna. Så det är bara att acceptera det. Jag tycker det är bra att säkerheten höjs när det gäller bank id

Av zogez
Skrivet av Joppis:

Jonas klippte inte bara filmen. Han klippte även håret inför sista scenen 😎👍

Bra jobbat Edin 2.0! Värsta nybörjarturen med CPUn där 😋

Såg det jag också.. blev tvungen kolla om klippet par gånger om man såg rätt. Skumt

Av zogez

Ja, Men för säkerhets skull vad är det för modell på Moderkortet?

Av zogez
Skrivet av Pågenbröd:

Håller med, och jag är fullt medveten om att Edge baseras på samma motor som Chrome.

Chrome är så pass fullt med virus så man kan inte använda det.. ''sync-viruset'' gjorde så att jag fick överge Chrome ~2020.. och detta virus fick jag när jag använde min väns Wifi-nätverk..

Går ej att få bort, testat allt.. viruset finns i deras Google's servrar.

Men jag är väldigt nöjd med Edge.

Vad är det för påhitt. Källa på det tack! Själv använder jag också edge i många år. Dock inte pg av ditt påstående.

Av zogez

Du kan ju testa plocka bort delen som gömmer nätag/kablar. blir lite mer luft under grafikkortet. Kan hjälpa nån grad.

Av zogez

Stämmer inte längre.

Av zogez
Skrivet av GuuFi:

Går bra för streamingtjänsterna nu.

Enda man hör är hur priserna går upp, kvalitén går ner och befintliga kunder luras, fantastisk affärsmodell.

Netflix tappar ju inte kunder. Så vi kunder måste vara korkade